Nytårsmenu 2025
Ud af huset

Bestil her

Forret

Cremet Hummerbisque

Tilberedt på flamberet Jomfruhummer, Cognac og Fløde. Serveret med Hummersoufflé & frisk kørvel. Hertil vores nybagte courvertbrød

forret

 

 

Hovedret

Chateubriand af Himmerlands Kalv

Med glaceret vintergrønt svøbt i pancetta, Pommes Anna, sellericreme, trøffelolie & mild sauce poivre

hovedret

Dessert

Dessertsymfoni

med fransk Chokoladekage af mørk Valhrona, Passions Panna Cotta & Fransk Macaron

dessert

398,- per couvert

 

 


Nyhed: Vegetar menu

Forret

Cremet Jordskokkesuppe

med trøffelolie og sprøde jordskokkechips. Hertil vores nybagte couvertbrød

 

 

Hovedret

Selleri á la Wellington

serveret med Pommes Anna & svampesauce

 

 

Dessert

Dessertsymfoni

med fransk chokoladekage af mørk Valhrona, passions panna cotta & macaron

398,- per couvert

eksklusiv gebyr