Nytårsmenu 2023
Ud af huset

Ring og bestil nu på tlf. 4576 0608 eller no22bistro@live.dk

Forret

Cremet Hummerbisque

Tilberedt på flamberet Jomfruhummer, Cognac og Fløde Serveret med Hummersoufflé og Kørvel

 

 

Hovedret

Chateaubriand af Dansk Oksemørbrad

Med glacerede Gulerødder, trøffelpikeret Selleripuré, Pommes Dauphinoise & Portvinsglace

hovedret

Dessert

No22's Nytårsdessert

med fransk Chokoladekage af mørk Valhrona samt Panna Cotta med Passionscoulis & sprødt

dessert

Menuen leveres med vores hjemmebagte brød

398,- per couvert

Vinmenu de Luxe

(kan kun bestilles sammen m. bestilling af menu)

2021 Macon Bussieres “Les Clos”, Joseph Drouhin, Frankrig
2020 Peter Sisseck PSI Temperanillo, Ribera del Duero, Spanien

495,- for 2 flasker
(1 af hver)